Καταγγελία για το νοσοκομείο Λαμίας: Δεν υπάρχουν γιατροί για εφημερίες - iefimerida.gr

Καταγγελία για το νοσοκομείο Λαμίας: Δεν υπάρχουν γιατροί για εφημερίες

Το νοσοκομείο Λαμίας (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας αντιμετωπίζονται σαν σκλάβοι, κατήγγειλε ο Βασίλης Κυριακάκης.

Το νοσοκομείο έμεινε ξανά χωρίς αναισθησιολόγος, καθώς η μοναδική που είχε απομείνει στο πόστο νοσηλεύτηκε με τάσεις λιποθυμίας έπειτα από 4 συνεχείς ημέρες εφημερίας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου, μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας. Μάλιστα, για να καλυφθεί το κενό, κλήθηκε εκτάκτως αναισθησιολόγος από τα Τρίκαλα.

«Για 4-5 ημέρες τον μήνα δεν υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Στα επείγοντα είναι 4 γιατροί, που δεν φτάνουν για όλο τον μήνα. Η διοίκηση μας αντιμετωπίζει σαν σκλάβους. Παθολόγος πήρε εντολή να εφημερεύσει τόσο στην παθολογική κλινική- με 40 ασθενείς- όσο και σε επείγοντα», κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακάκης, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουν ζωές από τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Λαμίας αναισθησιολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ