«Σφάζονται» οι στιλίστριες στο Χόλιγουντ -Ολες οι σταρ θέλουν να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες - iefimerida.gr

«Σφάζονται» οι στιλίστριες στο Χόλιγουντ -Ολες οι σταρ θέλουν να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες

Η Εμα Γουότσον (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μαύρο θεωρείται η πιο ασφαλής- και κομψή ενδεχομένως- επιλογή για επίσημη εμφάνιση. Τι συμβαίνει όμως όταν όλες όσες πατήσουν το ίδιο κόκκινο χαλί θέλουν να φορέσουν το ίδιο χρώμα;

Στην περίπτωση της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών φέτος, το αποτέλεσμα είναι οι στιλίστριες του Χόλιγουντ να βρίσκονται στα... πρόθυρα νευρικής κρίσης. Δεν είναι θέμα μόδας. Οι περισσότερες σταρ θα βάλουν μαύρα τη Δευτέρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, έπειτα από τα διαδοχικά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.

Μόνο που, όπως προκύπτει, δεν υπάρχουν τόσα πολλά μαύρα ρούχα- κατάλληλα για τις Χρυσές Σφαίρες- διαθέσιμα για να τα προτείνουν οι στιλίστριες του Χόλιγουντ και σε πολλές περιπτώσεις τους στέλνουν από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την Telegraph.

«Ολοι μαχόμαστε για τα ίδια μαύρα φορέματα», δήλωσε στο Hollywood Reporter στιλίστρια που ντύνει την Μαράια Κάρεϊ. «Είναι τρομερά αγχωτικό. Προγραμματίζεις ένα συγκεκριμένο λουκ, είσαι σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και ξαφνικά πρέπει να σταματήσεις και να γίνεις δημιουργικός. Είναι μεγάλη η πίεση», παραδέχθηκε ο Αντρέ Γουόκερ, που επιμελείται την εμφάνιση της Οπρα Γουίνφρεϊ τα τελευταία 30 χρόνια, αναφερόμενος στις φρενήρεις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, εξαιτίας της απαίτησης για μαύρα ρούχα.

Από την άλλη, υπάρχουν και κάποιες που σκέφτονται να μην επιλέξουν το μαύρο. Η Κέλι Χάρλιχαμ, στιλίστρια του Χόλιγουντ με μεγάλη επιρροή, δήλωσε ότι οι συνάδελφοί της θα πρέπει να καθησυχάσουν τις πελάτισσές τους ότι μπορούν να φορέσουν ό,τι εκείνες θεωρούν κατάλληλο. Αν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι λίγες θα επιλέξουν άλλο χρώμα, γιατί ξέρουν ότι θα συζητηθούν.

Οι στιλίστες όμως δεν χάνουν τον ύπνο τους μόνο επειδή πρέπει να βρουν κάτι μαύρο. Πρέπει ταυτόχρονα να κάνουν τις πελάτισσές τους να ξεχωρίσουν, μέσα σε ένα πλήθος που θα φορά το ίδιο χρώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσές Σφαίρες στιλίστρια Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ