Euroleague: Για νίκη-πρωτιά απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο - iefimerida.gr

Euroleague: Για νίκη-πρωτιά απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκη θέλει να μπει ο Ολυμπιακός στη Euroleague για τη νέα χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 1) και με νίκη επιστρέφουν στην κορυφή της Ευρωλίγκας, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χθες το βράδυ από την Μπαρτσελόνα.

Οι Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι ξανά διαθέσιμοι για την ομάδα, ενώ όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά και ο Χόλις Τόμπσον, που χθες απουσίασε από την προπόνηση λόγω ίωσης. Έτσι τα προβλήματα του Σφαιρόπουλου περιορίζονται στις απουσίες των Ρόμπερτς, Αγραβάνη, Τιλί και Αρσενόπουλου.

Η Αρμάνι είναι μεν ουραγός (4-11) αλλά δείχνει αποφασισμένη να το παλέψει ως το τέλος, όπως μαρτυρά και η σπουδαία μεταγραφή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας από το ΝΒΑ, ο οποίος θα κάνει απόψε ντεμπούτο. Ο Πιανιτζάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αρτούρας Γκουντάιτις, αμφίβολος είναι ο Ντάιρις Μπέρτανς, ενώ στην Ιταλία έμεινε ο Κόρι Τζέφερσον, που αναμένεται να αποδεσμευτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ