Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Μέγκαν Μαρκλ -Το έχει φορέσει και στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Μέγκαν Μαρκλ -Το έχει φορέσει και στην Ελλάδα

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2017 η Mέγκαν Μαρκλ δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους του lifestyle blog της, με το όνομα «Τhe Tig».

Οι επόμενοι μήνες έφεραν εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και το 2018 φέρνει για εκείνη έναν γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι. Αν κάποιος παρατηρήσει παλαιότερες αναρτήσεις της στο Instagram θα μπορέσει να μάθει πολλά για την καθημερινότητά της πριν τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα.

Συνήθειές της αλλά και στιλιστικές της επιλογές. Πλέον, κάθε ρούχο ή αξεσουάρ που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της γίνεται αμέσως sold out. Ναι, η Μέγκαν πια έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο και χωρίς προσπάθεια μια fashion influencer.

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στο Instagram, είναι πολύ αγαπημένο της. Αξεσουάρ που φοριέται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι.

To αγαπημένο αξεσουάρ της Μέγκαν Μαρκλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ