«Παίκτες της Premier League προτιμούν να χρησιμοποιούν γυναίκες συνοδούς» - iefimerida.gr

«Παίκτες της Premier League προτιμούν να χρησιμοποιούν γυναίκες συνοδούς»

Λουίς Σαχά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δήλωση που προκαλεί απορίες έκανε ο επιθετικός της Τότεναμ, Λουίς Σαχά, ο οποίος είπε ότι κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League προτιμούν να χρησιμοποιούν προκειμένου να κρύψουν την σεξουαλική ζωή τους από το κοινό.

«Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι όλοι οι ίδιοι. Η λάμψη, ο εθισμός στο σεξ, τα ακριβά αυτοκίνητα, όλα αυτά υπάρχουν. Αλλά λόγω αυτών, οι λανθασμένες κρίσεις κυριαρχούν. Ας είμαστε ειλικρινείς: οι γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός. Αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα ενός νεαρού παίκτη», τόνισε ο 33χρονος άσος σε γαλλική εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Μπορούν να δελεαστούν εύκολα από μια γυναίκα που θα αγοραστεί για ένα φιλί και στη συνέχεια θα το πει στις εφημερίδες. Οπότε είναι δύσκολο να ξέρεις ποιον πρέπει εμπιστευτείς και γίνεσαι παρανοϊκός όσον αφορά τις γυναίκες. Κάποιοι παίκτες έτσι προτιμούν να χρησιμοποιούν γυναίκες συνοδούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ