Ανθρωποκυνηγητό στην Πέλλα για την σύλληψη επικίνδυνου ενόπλου - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό στην Πέλλα για την σύλληψη επικίνδυνου ενόπλου

Ανθρωποκυνηγητό στην Πέλλα για την σύλληψη επικίνδυνου ενόπλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαπληκτίστηκαν, έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Άσπρο της Πέλλας με δράστη έναν 31χρονο και θύμα έναν 47χρονο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας αλλά οι μαρτυρίες των αυτοπτών είναι αντιφατικές.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν κάποιοι από τους μάρτυρες στην Αστυνομία, ο δράστης διέφυγε με μια κόκκινη... Ferrari! Άλλοι, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε είναι ένα μαύρο Hyundai, με αποτέλεσμα να περιπλέκεται και η έρευνα των αστυνομικών.

Ο 31χρονος, που φέρεται ότι πυροβόλησε το θύμα στα πόδια και μετά εξαφανίστηκε, είναι γνωστός στις αρχές της Πέλλας που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο 47χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ