Η πόλη είναι γεμάτη ευκαιρίες για μικρά ταξίδια: γεύσεις και αρώματα δημιουργούν εικόνες που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ας κάνουμε, λοιπόν, μια μικρή απόδραση στη Γαλλία και ας μεταφερθούμε εκεί που ξέρουν από αυθεντικές γεύσεις. Το 1889, μια boulangerie-patisserie, άνοιξε στη Γαλλία και μέχρι σήμερα υπογράφει γευστικά αρτοσκευάσματα εκλεκτής ποιότητας.
Χρόνια μετά, η boulangerie-patisserie ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα και βρήκε τη δική της θέση στην καθημερινότητα των Αθηναίων.
Ο «Paul» άνοιξε στην Πανεπιστημίου και έγινε ένας παράδεισος μυρωδάτων γεύσεων από αλεύρι και άλλα μοναδικής ποιότητας υλικά.
Γνωρίστε καλύτερα τον Paul και δείτε φωτογραφίες στο bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο