Καψής: «Η συμφωνία θα φέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη» - iefimerida.gr

Καψής: «Η συμφωνία θα φέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη»

Παντελής Καψής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση πως σύντομα η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, σε συνέντευξή του, υποστηρίζοντας πως η νέα συμφωνία θα φέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη.


Ο Παντελής Καψής σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag» δήλωσε χαρακτηριστικά πως περιμένει πως οι Έλληνες θα επιστρέψουν στις τράπεζες τα δισεκατομμύρια που έχουν αποσύρει λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προβλέποντας πως ήδη από τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα, θα αρχίσει να αποπληρώνει τα πρώτα χρέη μετά την ύφεση.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική οικονομία θα μπει σε πορεία ανάπτυξης, ο κ. Καψής αναφέρεται στο πρόγραμμα «Helios», στη σχεδιαζόμενη από κοινού με τους Γερμανούς ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας, ενώ παραπέμπει σε μελέτη του Γενικού Διευθυντή του ΙΟΒΕ οικονομολόγου Γιάννη Στουρνάρα που υπολογίζει ότι η οικονομία της Ελλάδας μέσω του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας θα μπορούσε να αυξηθεί κατά περισσότερο από ένα δέκατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ