Χάρι Κέιν: Ο... αόρατος εκτελεστής που άφησε πίσω του Μέσι-Ρονάλντο - iefimerida.gr

Χάρι Κέιν: Ο... αόρατος εκτελεστής που άφησε πίσω του Μέσι-Ρονάλντο

Φωτογραφία: TotenhamFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο 2017 κάνει πράγματα και θαύματα.

Ταπεινός, δίχως να... λάμπει όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και ας έχει πετύχει περισσότερα γκολ και χατ τρικ από τον Αργεντίνο και τον Βραζιλιάνο της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ τερμάτισε το κοντέρ του για το 2017 στα 56 γκολ σε 52 ματς με 8 χατ τρικ! Την ώρα που ο Μέσι σταμάτησε στα 54 με ένα χατ τρικ και ο Κριστιάνο στα 53 με δύο χατ τρικ, ενώ από 53 γκολ είχαν και οι Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου) και Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν).

Από το 2010 μέχρι και πέρυσι, είτε ο Μέσι, είτε ο Κριστιάνο κατείχαν τα πρωτεία στα γκολ. Το 2009 ο Τζέκο με την Βόλφσμπουργκ ήταν πρώτος και έκτοτε κανείς μέχρι τον Κέιν, δεν είχε σπάσει το... δίπολο των μεγάλων σούπερ σταρ.

Χάρι Κέιν: Ο... αόρατος εκτελεστής που άφησε πίσω του Μέσι-Ρονάλντο | iefimerida.gr 0

Ολα αυτά τα πέτυχε ο Βρετανός σέντερ φορ με τα 3 γκολ του χθες κόντρα στην Σαουθάμπτον. Ο 24χρονος επιθετικός της Τότεναμ έτσι έσπασε και το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, φτάνοντας τα 39 γκολ στην Premier League σε ένα ημερολογιακό έτος.

Ο Αγγλος έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια πυροβολώντας ακατάπαυστα, έχει φτάσει σε σημείο να γράφεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει 200 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Kαι όχι άδικα, διότι η Τότεναμ δεν φαίνεται να τον... χωρά.

Χάρι Κέιν: Ο... αόρατος εκτελεστής που άφησε πίσω του Μέσι-Ρονάλντο | iefimerida.gr 1

Και όλα αυτά, ενώ πριν 3 χρόνια δεν τον ήξερε κανείς, όλοι τον έδιναν δανεικό και κανείς προπονητής δεν τον πίστευε. Χρωστά τα πάντα στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στο ποδόσφαιρο που έφερε στην Τότεναμ και στην απόφαση του να βελτιώσει τα πάντα.

Το κορμί του άλλαξε ολοκληρωτικά. Αποφάσισε να κόψει μαχαίρι το αλκοόλ και προσέλαβε προσωπικό σεφ, ο οποίος μένει μαζί του στο σπίτι. «Έλιωσε» στην προπόνηση, ρίχνοντας το ποσοστό λίπους στο σώμα του στο 7%, δούλεψε το τελείωμα των φάσεων και έγινε πιο γρήγορος. Αυτό ήταν. Το κλικ είχε γίνει και ο Κέιν... εκτοξεύθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαρι κειν Τότεναμ γκολ σκόρερ ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ