Χριστούγεννα στο Palm Beach κλαμπ στην Φλόριντα έκανα οι κόρες του Ντόναλντ Τραμπ.
Φορώντας τα μαγιό τους, η Ιβάνκα και η Τίφανι έστειλαν στους φίλους τους στο διαδίκτυο ευχές για τα Χριστούγεννα.
![Φορώντας μαγιό και στέλνοντας φιλάκια ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» οι κόρες του Τραμπ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/tramp1_6.jpg?itok=EQB443hB)
Απολαμβάνοντας τον ήλιο και φορώντας γυαλιά ηλίου και ανοιχτόχρωμα μαγιό, οι ίδιες σε βίντεο στο Instagram έστειλαν φιλάκια στους φαν τους υπό τους ήχους του «Άγιας Νύχτας».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 26 Δεκ, 2017 στις 11:59 πμ PST
Μάλιστα, η Τίφανι ανέβασε κι άλλη φωτογραφία στο Instagram όπου φοράει ένα κολλητό ροζ φόρεμα γράφοντας «Εύχομαι σε όλους να είναι χαρούμενος και ειρηνικός ο νέος χρόνος που θα έρθει». Από την άλλη, η Ιβάνκα προτίμησε να βγάλει φωτογραφία τον γιο της και τον άνδρα της σε ένα σκάφος, δείχνοντας το «τρόπαιό» από την «εορταστική» ψαριά τους.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 26 Δεκ, 2017 στις 9:41 μμ PST
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις 26 Δεκ, 2017 στις 7:45 πμ PST