Η φοιτήτρια έκανε σεξ και ο παππούς δεν μπορούσε να κοιμηθεί - iefimerida.gr

Η φοιτήτρια έκανε σεξ και ο παππούς δεν μπορούσε να κοιμηθεί

Η φοιτήτρια έκανε σεξ και ο παππούς δεν μπορούσε να κοιμηθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι νεαροί αστυνομικοί στη Χίο το περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Μετά από καταγγελία για ηχορύπανση έσπευσαν στο σημείο που τους κάλεσε ένας 78χρονος σε έξαλλη κατάσταση, και έβαλαν τα γέλια.

Σύμφωνα με το politischios.gr μία νεαρή φοιτήτρια είχε ξεχάσει να κλείσει την μπαλκονόπορτά της με αποτέλεσμα όλη η γειτονιά να γίνει μάρτυρας των ερωτικών της στιγμών. Ενας 78χρονος όμως που έμενε δίπλα της, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να επέμβει αφού παρά το γεγονός ότι της είχε χτυπήσει το κουδούνι για πάνω από 10 φορές, εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Οι αστυνομικοί θεωρώντας το συμβάν περισσότερο αστείο παρά υπηρεσιακού χαρακτήρα χτύπησαν το θυροτηλέφωνο του διαμερίσματος της νεαρής κοπέλας για να της κάνουν σύσταση. Εκείνη στη θέα των αστυνομικών απάντησε με ένα «συγγνώμη» και έκλεισε την μπαλκονόπορτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ