Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ, Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι Χαντίντ στη νέα καμπάνια του οίκου Versace [βίντεο] - iefimerida.gr

Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ, Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι Χαντίντ στη νέα καμπάνια του οίκου Versace [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεπτέμβριος 2017: Εβδομάδα Μόδας, Μιλάνο. Το φινάλε του σόου του οίκου Versace γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες της γιορτής της μόδας.

Tα σούπερμοντελ των 90s και μούσες του Gianni Versace, Nαόμι Κάμπελ, Ελένα Κρίστενσεν, Σίντι Κρόφορντ, Κλόντια Σίφερ και η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Kάρλα Μπρούνι, έκλεισαν το σόου του οίκου.

Η Donatella Versace θέλοντας να τιμήσει τον αείμνηστο Gianni Versace, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 20 χρόνια στο Μαϊάμι έστειλε ένα μπουκέτο όμορφων γυναικών, ηλικίας 50 (Cindy, Carla), 40 (Naomi), 30 (Anja Rubik, Caroline Trentini), 20 (Binx Walton, Gigi Hadid) και την έφηβη Kaia Gerber να περπατήσουν στην πασαρέλα.

H ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου για την άνοιξη του 2018 έχει πρωταγωνίστριες τις γυναίκες που έχουν δύναμη στο χώρο της μόδας, η κάθεμία με το δικό της, μοναδικό τρόπο. Νάομι Κάμπελ, Ζιζέλ, Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι Χαντίντ και άλλα επιτυχημένα μοντέλα, πρωταγωνιστούν στο ανατρεπτικό βίντεο της καμπάνιας.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας του οίκου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VERSACE 2018 Ναόμι Κάμπελ Ζιζέλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ