Η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει και άλλο κληρονόμο - iefimerida.gr

Η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει και άλλο κληρονόμο

Η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει και άλλο κληρονόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σήριαλ Γουίτνεϊ Χιούστον φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια, καθώς έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας ιστορίες άγνωστες από τη ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια εκτός από την κόρη που είχε αποκτήσει, είχε ακόμα ένα παιδί, το οποίο είχε πάρει υπό την προστασία της.

Πρόκειται για ένα αγόρι από φτωχή οικογένεια.

Ο 22χρονος Νικ Γκόρντον κατοικούσε στο ίδιο σπίτι με τη Χιούστον, την οποία αποκαλούσε «μαμά», ενώ ήταν σαν αδελφός για την 18χρονη Μπόμπι, τη βιολογική της κόρη.

Το θέμα λοιπόν που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες είναι αν η Χιούστον έχει αφήσει και στον 22χρονο μέρος της περιουσίας της, ή όχι. Σύμφωνα με συγγενή της τραγουδίστριας, η Γουίτνεϊ αγαπούσε τον Νικ όπως μια μητέρα αγαπά το παιδί της. «Η μόνη πιθανότητα να μην του έχει αφήσει ποσοστό της περιουσίας της, θα είναι να είχε γράψει τη διαθήκη πριν τον γνωρίσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ