O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads [βίντεο] - iefimerida.gr

O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads [βίντεο]

Instagram/georgemavridis_tattooligans
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το reality του ΑΝΤ1 Nomads έφτασε στο τέλος του με νικήτρια την Αποστολία Ζώη.

Στον τελικό διαγωνίστηκαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ωστόσο νικήτρια ήταν η τραγουδίστρια που φάνηκε από την αρχή αποφασισμένη να στεφθεί νικήτρια.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των τηλεθεατών με την συγκινητική αποκάλυψή του για τον λόγο που μπήκε στο Nomads.

Όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής στην αρχή αρνήθηκε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου. Aλλωστε στο παρελθόν έχει μιλήσει αρνητικά για τα ριάλιτι και η παρουσία του και μόνο στο Nomads είχε προκαλέσει αίσθηση.

Χθες το βράδυ αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως για να δεχθεί να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από τον σταθμό. Μάλιστα ο ΑΝΤ1 μετά από αυτήν την αποκάλυψη εξέδωσε μια ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη συμμετοχή του στο Nomads στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαυρίδης nomads ANT1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ