ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Κακιούζης - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Κακιούζης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ μικρή ήταν τελικά η παρουσία του Μιχάλη Κακιούζη στην ΑΕΚ.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του στο πόστο του υπεύθυνου σκάουτινγκ, ο πρώην άσος των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε την παραίτησή του.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Κακιούζη να μην ικανοποιείται από τον ρόλο που είχε στην ομάδα και να επιθυμούσε πιο ενεργή συμμετοχή, κάτι που τελικά δεν έγινε ούτε στις μεταγραφές, ούτε στο ζήτημα του διαδόχου του Μανωλόπουλου. Αφού το ανέφερε λοιπόν στον Μάκη Αγγελόπουλο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη ούτε μετά τη διαδοχή του Σωτήρη Μανωλόπουλου από τον Ντράγκαν Σάκοτα, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ζήτησε αν γίνεται να συμπεριληφθεί και στο τεχνικό τιμ, προκειμένου να εμπλακεί περισσότερο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η απόλυση του Σωτήρη Μανωλόπουλου ωστόσο... πάγωσε για λίγο το θέμα, με τον Κακιούζη να περιμένει να δει αν με την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα αργά το βράδυ της Τρίτης να υποβάλει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μιχαλης κακιουζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ