«Πούτιν, την πρώτη φορά, μόνο από έρωτα» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πούτιν, την πρώτη φορά, μόνο από έρωτα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη φορά που ένας νεαρός ψηφοφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κάλπη, μοιάζει πολύ με τη πρώτη φορά που θα κάνει έρωτα: και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να επιλέξει με αγάπη τον κατάλληλο σύντροφο που, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις εκλογές, είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό είναι το μήνυμα των βίντεο που αναρτήθηκαν σε ρωσικές ιστοσελίδες με σκοπό να ενθαρρύνουν τους «πρωτάρηδες» ψηφοφόρους να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.

Σε ένα από τα βίντεο αυτά, στην ιστοσελίδα www.perviiraz.ru, μια κοπέλα εξηγεί στο γιατρό της πόσο φοβάται να χάσει την... παρθενιά της. «Καταλαβαίνετε γιατρέ, φοβάμαι πολύ, μολονότι επέλεξα από αγάπη», λέει η γυναίκα. «Σας αντιλαμβάνομαι, για όλους μας υπάρχει η πρώτη φορά», απαντά ο γιατρός. «Το κυριότερο είναι να εμπιστεύεστε αυτόν που επιλέξατε γιατί η εμπιστοσύνη είναι έρωτας. Και αυτόν, μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε», συνεχίζει, δείχνοντας με το βλέμμα μια φωτογραφία του Ρώσου πρωθυπουργού στην πρώτη σελίδα ενός περιοδικού που έχει στην τσάντα της η ασθενής.

Βγαίνοντας από το ιατρείο, η κοπέλα σπεύδει σε ένα εκλογικό τμήμα και το βίντεο κλείνει με μια εικόνα του Πούτιν και το σλόγκαν "Πούτιν, την πρώτη φορά, μόνο από έρωτα".

Σε άλλο βίντεο, στην ίδια ιστοσελίδα, μια νεαρή εκφράζει παρόμοιους φόβους στο γυναικολόγο της. «Μήπως δεν το χρειάζομαι;» ρωτάει ανήσυχη. «Μα, πρέπει Και είναι καλό που το κάνετε από αγάπη. Στηρίζω πλήρως την επιλογή σας», απαντά ο γιατρός ενώ η κάμερα κάνει γκρο-πλαν σε μια φωτογραφία του Πούτιν. "Μ' αυτόν, δεν υπάρχει κίνδυνος", καταλήγει ο γιατρός.

Η διαφημιστική εταιρεία Aldus ADV εξήγησε ότι «ήθελε να επισημάνει στους νέους την ανάγκη να συμμετάσχουν στις προεδρικές εκλογές», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος της ζήτησε να φτιάξει αυτά τα βίντεο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ