Θεοδωράκης: Fake news η έξοδος από τα Μνημόνια - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Fake news η έξοδος από τα Μνημόνια

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας πως τρία χρόνια τώρα οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σέρνουν τη χώρα από μιζέρια σε μιζέρια «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν στη Βουλή ένα πολύ βαρύ προυπολογισμό, φόροι, φόροι, φόροι. 5 δις φόροι».

«Στόχος σας τα μεγάλα πλεονάσματα, όπως έχετε πει, ενώ η οικονομία σέρνεται και οι νέοι φεύγουν. Τρία χρόνια τώρα μας σέρνεται από μιζέρια σε μιζέρια, με πιο μεγάλους χαμένους τους φτωχούς και τους ανέργους. Λέτε ότι θα δώσετε χρήματα στους φτωχούς, χρήματα όμως που θα πάρετε πίσω διπλά και τριπλά από τους έμμεσους φόρους. Πρόκειται για πόλεμο χαρακωμάτων προς όλους τους υποψήφιους επενδυτές. Διώχνετε μικρές ή μεγάλες επενδύσεις και για να μειώσετε τη διαφορά βάζετε φόρους. Θα φορολογήσετε και τις αναμνήσεις γιατί τα όνειρα έχουν ήδη χαθεί και έχουν γίνει εφιάλτης. Το δικαίωμα στο μεροκάματο έχει χαθεί για δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας», σημείωσε χρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να εργαστεί για την ανάπτυξη της χώρας και θα συνεχίσει να αναδιανέμει φτώχεια, μιζέρια και φόρους και το βόλεμα σε ένα σπάταλο κομματικό κράτος», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτηρίζοντας ως fake news την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια ενώ παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει: «Πού θα πάνε τα 7 δις. πρωτογενές πλεόνασμα που προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018; Θα το πω με την παλιά σας γλώσσα: θα πάνε για την εξυπηρέτηση ενός παράνομου, επαχθoύς, επονείδιστου, μη βιώσιμου χρέους. Και αυτά δεν τα επιβάλλουν οι γερμανοτσολιάδες αλλά ο κ.Τσακαλώτος».

Ο επικεφαλής του ποταμιού αναφέρθηκε και στα επιδόματα που μοιράζει κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα: «Η κυβέρνηση, αυτές τις μέρες, μοιράζει κάτι υπόλοιπα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη αλλά τους τα έχει ήδη πάρει τριπλάσια. Οι γενικές γραμματείες και οι υπουργοί του Μαξίμου μας στοιχίζουν 10 εκ. ευρώ. Ελέγχονται οι δημόσιοι φορείς; Διαπιστώθηκαν παρατυπίες σε φορείς. και μόνο ο ένας στους τρεις συμμορφώθηκε. Αυτό είναι ένα μόνο από τα προβλήματα του σπάταλου ελληνικού κράτους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ