Στις 6.419 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα μετά την παράταση - iefimerida.gr

Στις 6.419 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα μετά την παράταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 6.419 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, μετά την περίοδο παράτασης, όπως προκύπτει από τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι σήμερα το πρωί στις 9:30.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 4.672, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις αριθμούν 19.144, οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) αιτήσεις ανέρχονται σε 21.216 και οι εγκεκριμένες μονογονεϊκές είναι 15.028.

Στον πίνακα αποτυπώνεται αναλυτικά ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν την περίοδο της παράτασης μέχρι σήμερα το πρωί

Στις 6.419 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα μετά την παράταση | iefimerida.gr 0

Μονογονεϊκές οικογένειες

Επίσης, η ΗΔΙΚΑ δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με υποβολές αιτήσεων από μονογονεϊκές οικογένειες στην περίοδο, μετά τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

Στις 6.419 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα μετά την παράταση | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοινωνικό μέρισμα ΗΔΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ