Kουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά δεν χωράει σε ένα σχήμα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Kουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά δεν χωράει σε ένα σχήμα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα περιθώριο για συμμετοχή του κόμματός του σε ένα κυβερνητικό σχήμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν άφησε σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στη ΝΕΤ «η Δημοκρατική Αριστερά δεν χωράει σ' ένα σχήμα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ» μιας και «το σημερινό ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έφεραν το Μνημόνιο, έφεραν τα μέτρα και έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση».

Επίσης, διεκρίνισε ότι δεν τον έχουν πλησιάσει διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι πολλά χρόνια έχει αγωνιστεί για να υπάρχει ενότητα στην αριστερά, υπηρετώντας μάλιστα μια συγκεκριμένη αντίληψη αυτής.

Σε ότι αφορά τον βουλευτή που έβγαλε το ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι «αφού καταγγέλλεται τέτοια συμπεριφορά πρέπει να αποκαλυφθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ