H Γιολάντα Χαντίντ φόρεσε το μοναδικό παντελόνι που λείπει από τη ντουλάπα σου - iefimerida.gr

H Γιολάντα Χαντίντ φόρεσε το μοναδικό παντελόνι που λείπει από τη ντουλάπα σου

apimages.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δέκα κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της».

Το ίντερνετ είναι γεμάτο από λίστες με τα διαχρονικά fashion pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας και συνήθως μέσα σε αυτές θα βρείτε κομμάτια όπως το λευκό πουκάμισο, το μικρό μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι μυτερές γόβες κ.α. Με άλλα λόγια, fashion items που όντως είναι κλασικά και μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως χρονιάς, σεζόν και τάσεων αφού μια κατηγορία από μόνα τους. Άλλωστε, ο χρόνος έχει δείξει πως όσο και να μεταβάλλονται ή ανακυκλώνονται οι τάσεις αυτά θα μένουν εκεί, σταθερά, πάνω στο θρόνο τους να κυβερνούν το σύμπαν της μόδας.

Πολύ ωραία. Και τώρα έχω μια ερώτηση: Γιατί ποτέ κανείς (κανείς όμως ή μάλλον καμία) δε σκέφτηκε να συμπεριλάβει στη λίστα το δερμάτινο παντελόνι; Οχι οποιοδήποτε δερμάτινο παντελόνι (πλέον κυκλοφορούν και ένα σωρό εκδοχές στις η αισθητική είναι απούσα), αλλά το ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι.

Δες το φανταστικό ψηλόμεσο παντελόνι που φόρεσε η Γιολάντα Χαντίντ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ