Δήμαρχος Αιγίου για τρενάκι του τρόμου: Πρώτη φορά βλέπετε κάποιον να κάνει κάτι αυθαίρετα; - iefimerida.gr

Δήμαρχος Αιγίου για τρενάκι του τρόμου: Πρώτη φορά βλέπετε κάποιον να κάνει κάτι αυθαίρετα;

Το σημείο του ατυχήματος (Φωτογραφία: Filodimos.gr)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοργιστικές ήταν οι απαντήσεις που έδωσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος για το ατύχημα με το τρενάκι λούνα παρκ σε πλατεία του Αιγίου.

Το βαγόνι από το υπαίθριο εναέριο τρενάκι εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα, μια μητέρα με τα δυο παιδιά της, να εκσφενδονιστούν στο έδαφος. Η μητέρα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια εορτασμών του δήμου για τα Χριστούγεννα. Αν και ο επιχειρηματίας του λούνα παρκ δεν είχε την απαραίτητη άδεια, λειτουργούσε ανενόχλητος την εγκατάσταση, στην οποία έγινε το ατύχημα.

«Η αδειοδότησή του ήταν σε εξέλιξη. Από μόνος του, αυθαίρετα, έκανε την εγκατάσταση στο χώρο της πλατείας. Με ρωτήσατε για χθες, εγώ χθες δεν βρισκόμουν στο Δήμο, βρισκόμουν στην Αθήνα για δουλειές», είπε ψύχραιμος μιλώντας στην εκπομπή Livenews, ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Αθανάσιος Παναγόπουλος.

«Πρώτη φορά βλέπετε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι αυθαίρετα; Ή είναι ο δήμαρχος να γυρνάει από πλατεία σε πλατεία; Έκανε μια αυθαίρετη κατασκευή. Και πόσοι άλλοι έχουν κάνει αυθαίρετες κατασκευές;.. Το γεγονός είναι θλιβερό, το αντιλαμβάνομαι αλλά…», πρόσθεσε ο κ. Παναγόπουλος.

Εντωμεταξύ, σε ρεπορτάζ του Patras TV αναφέρεται ότι στην επιχείρηση δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο, ωστόσο αυτή έπαιρνε ρεύμα από μια παροχή του δήμου.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο πατρινό κανάλι είπε: Εχω καταθέσει άδεια για να πάρω άδεια για τα λούνα παρκ, χρονοτριβούν είναι το σύστημα τέτοιο, δεν φταίω εγώ. Καταθέτουμε τα χαρτιά και μετά από δυο μήνες μας δίνουν την άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ