Εύκολο και χλιδάτο γλύκισμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.
Απαιτούνται ελάχιστα υλικά και το γλυκό είναι εύκολο ακόμη και για ερασιτέχνες σεφ!
Υλικά
- 125 γραμμάρια ινδική καρύδα, τριμμένη
- 80 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
- 3 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Βάλτε όλα τα υλικά σε μίξερ και γυρίστε για 4 λεπτά, λίγο περισσότερο αν το κάνετε στο χέρι
- Ετοιμο! Με ένα κουταλάκι του καφέ τοποθετείτε σε ταψάκι, το οποίο έχει καλύψει με λαδόκολλα, τα βραχάκια
- Με το χέρι τα διαμορφώνετε σε βραχάκια-πυραμίδες, να έχουν γωνίες
- Ψήστε για 10-15 λεπτά και προσοχή, μην καούν
- Αφήστε να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο