Ντόρα: Δεν αφορά εμάς το προσκλητήριο Σαμαρά αλλα τους διαγραφέντες - iefimerida.gr

Ντόρα: Δεν αφορά εμάς το προσκλητήριο Σαμαρά αλλα τους διαγραφέντες

Ντόρα: Δεν μας αφορά το προσκλητήριο Σαμαρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι «σειρήνες» της επιστροφής στη ΝΔ, ήχησαν για τους διαγραφέντες του κόμματος αλλά όχι και για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη που σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής στη ΝΔ.

«Δεν μας αφορά το προσκλητήριο Σαμαρά», ήταν το μήνυμα που ουσιαστικά έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι το κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ απευθύνεται και προς την ίδια.

«Σε τι βάση να συζητήσουμε πολιτικά;» αναρωτήθηκε και αφού τόνισε ότι το πρόβλημα στη χώρα είναι η έλλειψη αξιοπιστίας και ότι η ίδια έχει επενδύσει πολύ στη δική της ανέφερε πως «δεν παίρνει κανέναν πολιτικό να κάνει την παραμικρή κοροϊδία και άρα με εμένα αυτά τα σενάρια δεν παίζουνε».

Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι το μνημόνιο Ι περιέχεται στην πρώτη σελίδα του μνημονίου ΙΙ και σχολίασε αρνητικά και το προσκλητήριο που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ στους βουλευτές εκείνους που διέγραψε μετά την ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης.

«Λέει ο αρχηγός της ΝΔ ότι αν ψηφίσετε αντίθετα με αυτό θα είστε τζάμπα μάγκες και θα σας διαγράψω. Λάθος κατά τη γνώμη μου. Διαγράφονται 21 βουλευτές και δέκα μέρες μετά λέει το κόμμα αυτό 'ελάτε πίσω στο κόμμα αν ψηφίσετε τους εφαρμοστικούς νόμους' δηλαδή αν ψηφίσετε αντίθετα με αυτό που ψηφίσατε πριν 10 ημέρες. Και είσαι εσύ ο πολίτης και παρακολουθείς αυτή την κατάσταση και λες έλεος», είπε συγκεκριμένα ενώ και σε άλλο σημείο της συνέντευξής της επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα για την αξιοπιστία τους.

«Ξεφτιλίζεται πλήρως το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Καλά να πάθουν τα παλιά κόμματα διότι δεν έβαλαν καθόλου μυαλό. Πιστεύω ότι ο κόσμος σήμερα όχι μόνο δεν θα τα επιβραβεύσει αλλά θα τα τιμωρήσει κιόλας βάζοντας καινούργια κόμματα μέσα στη Βουλή και δύναμη σε εκείνους που έχουν μιας μορφής συνέπεια», τόνισε ενώ σε άλλη συνέντευξή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϋ «2mm» εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή περισσότερων των δύο κομμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ