Υποσχέσεις για ανάπτυξη έδωσε ο Φρανσουά Ολάντ - iefimerida.gr

Υποσχέσεις για ανάπτυξη έδωσε ο Φρανσουά Ολάντ

Υποσχέσεις για ανάπτυξη έδωσε ο Φρανσουά Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να λάβει μέτρα προκειμένου η Γαλλία να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, υποσχέθηκε ο πρώτος μέχρι στιγμής στις δημοσκοπήσεις για τις γαλλικές εκλογές, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υποσχέθηκε και μεταξύ άλλων πως δεν θα προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ, ενός μέτρου που προγραμματίζει ο Νικολά Σαρκοζί.

Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, υποσχέθηκε πως θα δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη μόλις εκλεγεί πρόεδρος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη σημασία μείωσης των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού.

Τέλος, ο σοσιαλιστής υποψήφιος καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Συρίας Βασάρ αλ-Άσσαντ για τις επιθέσεις εναντίον πολιτών της ίδιας του της χώρας.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τι συνέβη στην Συρία, όπου ο δικτάτορας διαπράττει σφαγή εναντίον του λαού», είπε ο Ολάντ και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ επίσης να ξεχάσω ότι ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί γιόρτασε μαζί μ' αυτόν τον δικτάτορα την "Ημέρα της Βαστίλλης" το 2008».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ