ΑΕΚ: Στην... πόρτα της ο Μασούντ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Στην... πόρτα της ο Μασούντ

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Σοτζέι Μασούντ και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

Ο διεθνής Ιρανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια για 30 ημέρες για πειθαρχικούς λόγους, όμως φαίνεται πως το γυαλί με τον Πανιώνιο έχει ραγίσει και αργά ή γρήγορα θα έρθει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης να έχει αποφασίσει να τον... τελειώσει.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του 33χρονου διεθνούς άσου, ο οποίος αρέσει πολύ στον Μανόλο Χιμένεθ και θα ασχοληθεί ενεργά μόνο σε περίπτωση που μείνει και επίσημα ελεύθερος. Μόλις τα δεδομένα είναι αυτά που περιμένουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θα κινηθούν για την απόκτηση του Μασούντ, ο οποίος δείχνει πως «ψήνεται» με την προοπτική της ΑΕΚ και θα αποτελέσει την ιδανική λύση για την αντικατάσταση του Πέτρου Μάνταλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μασουντ Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ