«Κίνδυνο» από την άνοδο της Αριστεράς βλέπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης - iefimerida.gr

«Κίνδυνο» από την άνοδο της Αριστεράς βλέπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Κίνδυνο» από την άνοδο της αριστεράς βλέπει ο Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «πανστρατιά» καλεί τα αστικά κόμματα ο Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να προστατεύσουν, όπως λέει, την δημοκρατία, από τον «κίνδυνο» της ενδυνάμωσης της Αριστεράς.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικαλούμενος τα δημοσκοπικά ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα της Αριστεράς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1, υποστήριξε πως την επομένη μέρα των εκλογών, «θα υπάρχουν 130 βουλευτές της Αριστεράς, που η ζωή, η πολιτική ζωή θα είναι πολύ δύσκολη...».

Στην ίδια συνέντευξή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με θετικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο όπως διευκρίνισε γνώρισε καλύτερα το διάστημα που ο ΛΑΟΣ μετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Δεν θα βάλω φωτιές στην πολιτική ζωή, ιδιαιτέρως στα αστικά κόμματα που θα πρέπει να προστατέψουν τη δημοκρατία...», επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Ουαί και αλοίνομο αν θα επιτρέψω στα καμώματα ορισμένων σουλατσαδόρων της πολιτικής να ανατινάξουν την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χωρίς να διευκρινίσει αν ο χαρακτηρισμός αυτός απευθύνεται στους βουλευτές του κόμματός του που προσχώρησαν στη ΝΔ ή σε άλλους πολιτικούς κομμάτων της αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ