Καψής: Η κυβέρνηση θέλει απόλυτη διαφάνεια για τον εκατομμυριούχο - iefimerida.gr

Καψής: Η κυβέρνηση θέλει απόλυτη διαφάνεια για τον εκατομμυριούχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως την 1η Μαρτίου η κυβέρνηση θα δείξει εμπράκτως την αποφασιστικότητά της για τις αλλαγές που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά η νέα δανειακή σύμβαση, τόνιζε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κάνουμε ένα μεγάλο αποφασιστικό βήμα καθώς για πρώτη φορά δημιουργούνται συνθήκες σταθερότητας, ασφάλειας και ανάπτυξης για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Απαντώντας στην ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν στο μέλλον σε εφαρμογή του νέου Μνημονίου, ο κ. Καψής σημείωσε -χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα- ότι η χώρα έχει μπροστά της μια μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή.

Για τις εκλογές είπε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο, άρα ισχύει η παλιά του δέσμευση για τον Απρίλιο.

Για τον εκατομμυριούχο βουλευτή παρέπαμψε στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση απαιτεί απόλυτη διαφάνεια.

Σε ότι αφορά στη στάση του Γερμανού αντικαγκελάριου Φίλιπ Ρέσλερ και τις δηλώσεις του ότι «η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο σχέδιο Μάρσαλ αλλά να κάνει αυτά για τα οποία δεσμεύεται» σημείωσε ότι «η συνεργασία με τη γερμανική κυβέρνηση είναι πολύ καλή και αυτό θα αποτυπωθεί στις ψηφοφορίες στο γερμανικό κοινοβούλιο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Λουκάς Παπαδήμος παραμείνει ως πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές δήλωσε ότι δεν απαντά σε υποθετικές ερωτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ