Κατσέλη: Ο Λοβέρδος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον κόσμο - iefimerida.gr

Κατσέλη: Ο Λοβέρδος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγαπητός Ανδρέας Λοβέρδος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον κόσμο. Και το ΠΑΣΟΚ έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο». Με τη φράση αυτή σχολίασε η διαγραμμένη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη την άποψη του υπουργού Υγείας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία αν δεν έχει αυτοδυναμία στις εκλογές.

Μιλώντας και αυτή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm αμέσως μετά τον κ. Λοβέρδο, η πρώην υπουργός Οικονομίας επισήμανε ότι το «όχι» που είπε στο Μνημόνιο δεν είναι περιστασιακό γιατί πιστεύει ότι δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Σημείωσε δε ότι για πρώτη φορά στα χρονικά μια χώρα παραιτείται από την ασυλία της περιουσίας της.

Σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις της κυρίας Κατσέλη είπε ότι έχει ξεκινήσει πολλές συζητήσεις σε όλη την Ελλάδα με πολίτες που μοιράζονται την ίδια αγωνία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές, αρκεί αυτό να είναι ώριμο.

Συμπλήρωσε πάντως με νόημα ότι είναι ακόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ