Έκτος στις προτιμήσεις ο Βαλβέρδε για αντικαταστάτης του Γκουαρντιόλα - iefimerida.gr

Έκτος στις προτιμήσεις ο Βαλβέρδε για αντικαταστάτης του Γκουαρντιόλα

Έκτος στις προτιμήσεις ο Βαλβέρδε για αντικαταστάτης του Γκουαρντιόλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην έκτη θέση των προτιμήσεων των χρηστών του ίντερνετ στην δημοσκόπηση της ισπανικής εφημερίδας «Marca» για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνας, εάν δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τους Καταλανούς.

Την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των φίλων των «μπλαουγκράνα» καταλαμβάνει ο πρώην άσος της ομάδας στην δεκαετία του 90', Λουίς Καρέρας, τεχνικός της Σαμπαντέλ, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Δεύτερος στις προτιμήσεις είναι ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Ρόμα και πρώην μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Πίσω από τους τρεις πρώτους με σαφώς λιγότερους ψήφους βρίσκονται οι Γιόακιμ Λεβ , Αντρέ Βίλας Μπόας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι Όσκαρ Γκαρσία και Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ