Μιχελάκης: «Σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει»

Μιχελάκης: «Σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο χαρακτήρισε το «όχι» στο πρώτο Μνημόνιο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης και το ίδιο δύσκολο το «ναι» στο δεύτερο, ενώ εξήγησε ότι η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση απευθύνεται σε όσους θέλουν να το κάνουν, ανεξαρτήτων κομματικής προέλευσης.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1, είπε χαρακτηριστικά πώς «κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η χώρα θα σωθεί αν δεν παλέψουμε και δεν αγωνιστούμε, και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση των στελεχών».

Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε μάλιστα ότι καλούνται «σ' αυτό τον αγώνα όλοι όσοι θέλουν να τον δώσουν και μπορούν να συστρατευθούν για το καλό της χώρας και κανενός κόμματος και κανενός αρχηγού». Πρόσθεσε επίσης ότι «σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ' οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

Κληθείς να αιτιολογήσει την αλλαγή στάσης της ΝΔ, από το πρώτο μνημόνιο στο δεύτερο, αναγνώρισε ότι «όσο δύσκολο ήταν το όχι του Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο μνημόνιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το ναι...».

Φάνηκε ότι η ΝΔ προσβλέπει στην αλλαγή πολιτικής ηγεσίας σε ευρωπαϊκές χώρες, καθώς ο Γιάννης Μιχελάκης είπε ότι «μπορεί να υπάρξουν πολιτικές αλλαγές στην Ευρώπη που να αλλάξουν τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αλλάξουν τις πολιτικές που εφαρμόζονται».

Απαντώντας σε ερώτηση πώς θα αντιμετωπίσει η ΝΔ τα προβλήματα αν κερδίσει τις εκλογές, ο εκπρόσωπός της τόνισε ότι «θα υπάρξουν συνεχείς διαπραγματεύσεις για πολλά θέματα, όπως είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών και η μείωση του συνολικού κόστους εργασίας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ