Άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα [εικόνες]

Άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο κατάστημα εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυχτα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μεσσηνίας. Η Ασφάλεια Καλαμάτας έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση. Ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν περνούσε κάποιος περαστικός από το σημείο και δεν υπήρξε τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται πως ο διαιτητής Κωνσταντίνεας ήταν αυτός που είχε σφυρίξει στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό και μετά το τελικό αποτέλεσμα άγνωστοι είχαν τον είχαν απειλήσει, ενώ είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές στο φούρνο του Μεσσήνιου ρέφερι.

photo: Eurokinissi, messiniaportal.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ