Ο Μάρδας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νομοθετική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

Ο Μάρδας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νομοθετική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράθυρο για νομοθετική ρύθμιση στους πλειστηριασμούς άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς αν οι δηλώσεις του είναι σε γνώση και σε σύμπνοια με το Μέγαρο Μαξίμου.

Μιλώντας σε ιντερνετικό ραδιόφωνο ο κ. Μάρδας είπε ότι «αν τελειώσουμε με το βαρύ πυροβολικό των μεγάλων περιουσιών και των στρατηγικών κακοπληρωτών, θα έχουμε μεγαλύτερα περιθώρια για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους πλειστηριασμούς χαμηλότερης αξίας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε έτσι ουσιαστικά να εννοηθεί ότι σε κάποιους βουλευτές υπάρχουν σκέψεις ότι η κυβέρνηση μετά την πρώτη αποσυμπίεση στη χαρτοφυλάκια των τραπεζών θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν η αναφορά Μάρδα είναι εντός γραμμής καθώς και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο πρόσφατο υπουργικό είχε πει όχι στο ενδεχόμενο επέκτασης του καθεστώτος προστασίας της πρώτης κατοικίας αλλά και γιατί ο ίδιος ο κ. Μάρδας στο παρελθόν με μεγαλόστομες δηλώσεις του έχει προσπαθήσει να προκαλέσει θόρυβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μάρδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ