-«Όχι σε τυφλή σύγκρουση με ΠΑΣΟΚ» -«Αυτοί είπαν για Τιτανικό» - iefimerida.gr

-«Όχι σε τυφλή σύγκρουση με ΠΑΣΟΚ» -«Αυτοί είπαν για Τιτανικό»

-«Όχι σε τυφλή σύγκρουση με ΠΑΣΟΚ» -«Αυτοί είπαν για Τιτανικό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφής διαφοροποίηση μεταξύ των δύο αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αβραμόπουλου και Δήμα προέκυψε στην χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Ο υπουργός Άμυνας ο οποίος κινείται σε μετριοπαθέστερες θέσεις είπε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να πάει σε τυφλή σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ. Αιτιολόγησε μάλιστα την άποψη του αυτή με το σκεπτικό ότι την επομένη των εκλογών ενδεχομένως να απαιτηθούν συναινέσεις . Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εξωτερικών έθεσε το ερώτημα: «Δεν πρέπει να αναδείξουμε τις ευθύνες του Παπακωνσταντίνου και τις δηλώσεις περί Τιτανικού;»

Ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα για να μην υπάρξει όξυνση ενώ ο κ. Αβραμόπουλος στην τοποθέτηση του σημείωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να παρουσιαστεί προεκλογικά στον κόσμο με ένα λιτο και πειστικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ