Παναθηναϊκός: Εγιναν πληρωμές με χρήματα του Αλαφούζου - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Εγιναν πληρωμές με χρήματα του Αλαφούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά νέα μετά από αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε χρήματα στον λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ και λίγο αργότερα άρχισαν κάποιες από τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές και η κάλυψη άλλων υποχρεώσεων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή της περίπου 500.000 ευρώ και έτσι πληρώνει στους παίκτες το 40% των οφειλομένων από τον Οκτώβριο και να τηρήσει τους διακανονισμούς με τους τέσσερις πρώην παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν άμεση αφαίρεση βαθμών (Εσιέν, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Τοτσέ). Οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και η ΠΑΕ θα φανεί συνεπής απέναντι στην ομάδα, σε σχέση με όσα είχαν προταθεί την περασμένη Πέμπτη.

Τα λεφτά που μπήκαν στον Παναθηναϊκό προέρχονται κυρίως από τον Αλαφούζο, άλλους επιχειρηματίες και ένα μικρό μέρος από χορηγικές συμβάσεις. Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟ ανησυχούν για την οικονομική αβεβαιότητα και δεν αποκλείεται να φανούν και στην... πράξη οι τάσεις φυγείς συγκεκριμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ