Η Ζωή απολογείται για τους «ληστές τραπεζών»: Για πλάκα το βάλαμε αυτό [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζωή απολογείται για τους «ληστές τραπεζών»: Για πλάκα το βάλαμε αυτό [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπισθεν ολοταχώς από την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς τώρα υποστηρίζουν ότι η δεξιότητα «ληστής τραπεζών» μπήκε για... πλάκα στον ιστότοπο του κόμματος.

Ειδικότερα, στον ιστότοπο του κόμματος της πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να δηλώσει ότι θέλει να στηρίξει την όλη προσπάθεια. Ετσι, στο πλαίσιο αυτό υπάρχει μια έτοιμη καρτέλα όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του αλλά και τις δεξιότητές του.

Εκεί, λοιπόν, μεταξύ άλλων ζητείται στους ενδιαφερόμενους να τσεκάρουν από μια λίστα τις επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητές τους που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούν να το στηρίξουν. Μεταξύ των ειδικοτήτων που χρειάζονται είναι και ο... «ληστών τραπεζών»!.

Οπως είναι φυσικό, προκλήθηκε σάλος κι έτσι, με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία πραγματοποιείται διαδραστική περιήγηση στον ιστότοπο μέσω ενός βίντεο, όταν έρχεται η σειρά να εξηγήσει αυτή την κατηγορία, δίνει την εξής η απάντηση: «Εντάξει, για πλάκα το βάλαμε αυτό...».

Η Ζωή απολογείται για τους «ληστές τραπεζών»: Για πλάκα το βάλαμε αυτό [εικόνα & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Δείτε στο βίντεο την «πλάκα» μετά το 03:15:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ