Survivor 2: Γνωστή Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι [εικόνα] - iefimerida.gr

Survivor 2: Γνωστή Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 και παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο παιχνίδι έχουν ξεπεράσει τις 70.000 και τα στελέχη αναζητούν τώρα τα ονόματα για την ομάδα των Διασήμων.

Στόχος τους είναι να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση σε παίκτες με σωματικές ικανότητες και με ενδιαφέρον ως προσωπικότητες. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί είναι και αυτό της χρυσής ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.

Survivor 2: Γνωστή Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι ιθύνοντες του καναλιού βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την Ελληνίδα σκοπεύτρια. Μάλιστα, η αθλήτρια συναντήθηκε με την διευθύντρια του προγράμματος του καναλιού, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Τάσο Κορακάκη. Η συνομιλία διήρκησε πολύ ώρα και το μόνο που μένει είναι η απόφαση της.

Survivor 2: Γνωστή Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Πάντως, το προσεχές διάστημα, η γνωστή ολυμπιονίκης του Ρίο, αναμένεται να κάνει γκεστ εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ