Καρέ-καρέ η σύγκρουση του τρένου στην Αργεντινή που σκόρπισε τον θάνατο - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η σύγκρουση του τρένου στην Αργεντινή που σκόρπισε τον θάνατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοσιότητα έδωσε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής το συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο σταθμό Όνσε.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών Αλμπέρτο Κρεσέντι, έκανε λόγο για πάνω από 600 τραυματίες, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη 30 άτομα εγκλωβισμένα στο πρώτο και το δεύτερο βαγόνι του τρένου.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, Χουάν Πάμπλο Σκιάβι, υπάρχουν πολλοί τραυματίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν αναφερθεί νεκροί. Οι περισσότεροι φέρουν μώλωπες, ωστόσο κάποιοι έχουν τραυματιστεί στο θώρακα.

«Ορισμένοι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα βαγόνια. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν νεκροί. Το τρένο μπήκε στο σταθμό με ταχύτητα 20 χιλιομέτρων την ώρα και χτύπησε στον προφυλακτήρα», εξήγησε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο σταθμό 11, όπου έγινε το ατύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ