Πήγε να «εξαφανίσει» τα ναρκωτικά... στο αναμμένο τζάκι - iefimerida.gr

Πήγε να «εξαφανίσει» τα ναρκωτικά... στο αναμμένο τζάκι

Πήγε να «εξαφανίσει» τα ναρκωτικά... στο αναμμένο τζάκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα, προσπάθησε να ξεφορτωθεί κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, ένας άνδρας στην Λαμία, ο οποίος σκέφτηκε να τα ρίξει στο τζάκι!

Οι άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προσπάθησαν να κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι ενός 45 χρονου στην Λαμία. Ο άνδρας μόλις τους είδε να μπαίνουν σπίτι του, πανικοβλήθηκε και χρησιμοποιώντας και βία κατά των αστυνομικών προσπάθησε να ξεφορτωθεί τις ναρκωτικές ουσίες ρίχνοντάς τες στο τζάκι.

Οι αστυνομικοί όμως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 120 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 41,4)γραμμαρίων, σε είκοσι τρεις, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία ξιφολόγχη.

Ο 45χρονος Λαμιώτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ