Φεμινίστρια από κούνια: Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για το σεξισμό στα 12 της [βίντεο] - iefimerida.gr

Φεμινίστρια από κούνια: Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για το σεξισμό στα 12 της [βίντεο]

megkan-markl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από ηθοποιός και προσεχώς πριγκίπισσα, η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια γυναίκα με έντονη ακτιβιστική δράση.

Αυτό το πνεύμα ευθύνης, στήριξης και αλληλεγγύης απέναντι στον κόσμο, απ' ότι φαίνεται, το είχε ανεπτυγμένο μέσα της από πολύ μικρή ηλικία.

Με κάποιο τρόπο λοιπόν, καταπολεμά το σεξισμό από τότε που ήταν έφηβη. Το 1993, όταν ήταν 12 χρονών, έστειλε γράμμα στην εταιρεία Procter & Gamble (κολοσσός στην παραγωγή ειδών καθημερινής οικιακής χρήσης) προκειμένου να αλλάξουν τη διαφήμισή τους η οποία, σύμφωνα με τη Μαρκλ, είχε σεξιστικό χαρακτήρα.

Το κανάλι Nickelodeon (μετά από παραίνεση της ίδιας της Μαρκλ) κάλυψε το γεγονός και της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια του Νick News, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά. Και αυτό το βίντεο ήρθε στο φως. Εκεί βλέπουμε την Μαρκλ μέσα στην τάξη μαζί με τους συμμαθητές της να βλέπουν όλοι μαζί τη διαφήμιση και να σχολιάζουν τον αντιφεμινιστικό χαρακτήρα της.

«Θεωρώ πως δεν είναι σωστό για τα παιδιά να μεγαλώνουν πιστεύοντας ότι η μητέρα τους είναι υποχρεωμένη να τα κάνει όλα», ακούμε τη Μαρκλ να λέει στην εκπομπή.

Δες το βίντεο με τη Μέγκαν Μαρκλ σε ηλικία 12 ετών στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ