Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια εγκατέλειψε τους σκληρούς ρυθμούς της πόλης, και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην αγαπημένη της Πάρο.
Η ηθοποιός άφησε πίσω της την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ασχολείται με τον χώρο της εστίασης στο αγαπημένο της νησί.
Η Σοφία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να περπατά στη Γλυφάδα.
Κομψή και περιποιημένη όπως πάντα, η ηθοποιός με casual ντύσιμο έκανε την βόλτα της στα μαγαζιά.
![Σπάνια εμφάνιση της Αλιμπέρτη – Πώς είναι σήμερα [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/sofia_9.jpg?itok=kLlXl4NB)
![Σπάνια εμφάνιση της Αλιμπέρτη – Πώς είναι σήμερα [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/alimperti.jpg?itok=Gxn-FMyt)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο