Στο Μεγαρο Μαξίμου με την παραίτησή του ο Γερουλάνος - Δεν γίνεται δεκτή - iefimerida.gr

Στο Μεγαρο Μαξίμου με την παραίτησή του ο Γερουλάνος - Δεν γίνεται δεκτή

Κρίσιμη επίσκεψη Γερουλάνου στο Μεγαρο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη ληστεία στο Μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, αλλά η αναβλήθηκε εξαιτίας της εσπευσμένης αναχώρησης του πρωθυπουργού για τις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Γερουλάνος είχε υποβάλει την παραίτηση του, μόλις έγινε γνωστή η κλοπή των εκθεμάτων, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή να δηλώνει τότε πως η παραίτηση του δεν έχει γίνει δεκτή, καθώς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δεν αποφασίζει εν ψυχρώ.

Σήμερα στη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του υπουργού Πολιτισμού, το οποίο εκκρεμεί, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η παραίτηση του κ. Γερουλάνου δεν θα γίνει δεκτή από τον Λουκά Παπαδήμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ