Ο Ιμπραϊμοβιτς χτύπησε δημοσιογράφο με το αυτοκίνητό του - iefimerida.gr

Ο Ιμπραϊμοβιτς χτύπησε δημοσιογράφο με το αυτοκίνητό του

Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς φαίνεται πως το έχει στο αίμα του να μπλέκει σε μπελάδες. Ο Σουηδός επιθετικός φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του μία δημοσιογράφο κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο των «ροσονέρι».

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazetta dello Sport», η γυναίκα, η οποία είχε διαπίστευση δημοσιογράφου, βρισκόταν έξω από το Μιλανέλο και περίμενε να πάρει μία δήλωση από τον 30χρονο άσο για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής της Serie A με την Γιουβέντους. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο «Ίμπρα» απομακρυνόταν με το αυτοκίνητό του αναπτύσσοντας ταχύτητα από το προπονητικό κέντρο και φέρεται να χτύπησε με τον αριστερό καθρέφτη του αμαξιού του το χέρι της γυναίκας, που κρατούσε μικρόφωνο.

Η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του Ιμπραϊμοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ