Τελικά είναι ή όχι έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; - iefimerida.gr

Τελικά είναι ή όχι έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο βρέθηκε την Τετάρτη ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και αν η αγαπημένη του είναι έγκυος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγε να απαντήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μπαίνουμε σε άλλα θέματα και χάνουμε το focus και τη σημασία της ημέρας που είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ας μείνουμε σε αυτό εδώ. Γιατί και ο κόσμος που ακούει, υποθέτω ότι προτιμάει τα Χριστούγεννα από τα χέρια πάνω στις κοιλιές».

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν και την καλή του παρουσιαστή να είναι έγκυος, βασιζόμενα κυρίως σε μια φωτογραφία της από το στολισμό του δέντρου της.

Ολο αυτό το διάστημα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι μετρά αντίστροφα το χρόνο για να ετοιμάσει βαλίτσες για Αγιο Δομίνικο καθώς και φέτος, το πιθανότερο είναι, ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα συνοδεύσει τον σύντροφό της στο εξωτικό νησί για τα γυρίσματα του Survivor.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ