Αυξημένος κατά 3,2% ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία - iefimerida.gr

Αυξημένος κατά 3,2% ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξήθηκε ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη Βιομηχανία τον Οκτώβριο όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Οκτώβριο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 3,2% έναντι μείωσης 0,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2016 με το 2015.

Όπως γνωστοποιεί η ΕΛΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης τον Οκτώβριο 2017, σε σύγκριση με τον δείκτη του Σεπτεμβρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 0,3% έναντι ανόδου 1,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2016.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2016 - Οκτωβρίου 2017, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2015 - Οκτωβρίου 2016, καταγράφει αύξηση 5% έναντι μείωσης 7,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ βιομηχανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ