Αναβλήθηκε αγώνας Κυπέλλου στην Κύπρο λόγω στοιχήματος - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε αγώνας Κυπέλλου στην Κύπρο λόγω στοιχήματος

Κύπρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αναβολή του επαναληπτικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Εθνικό Άχνας προχώρησε η εκτελεστική επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εξαιτίας της έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση που αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε αναβληθεί και το παιχνίδι ΕΝΠ-Ερμής για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε να μεταθέσει επ' αόριστο τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Άχνας, λόγω έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας ασυνήθιστα υψηλής για τέτοιου είδους αγώνα.

Η επ' αόριστος μετάθεση του αγώνα καθίσταται αναγκαία για την ομαλή διεξαγωγή του Κυπέλλου Coca-Cola A'- Β' Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012.

Για την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα αποφασίσει σε κατοπινό στάδιο η Ομοσπονδία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ