«Νάιν» στο νέο πακέτο διάσωσης από Γερμανούς φορολογούμενους - iefimerida.gr

«Νάιν» στο νέο πακέτο διάσωσης από Γερμανούς φορολογούμενους

«Νάιν» στο νέο πακέτο διάσωσης από Γερμανούς φορολογούμενους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ψηφίσουν κατά του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας ζητά από τους γερμανούς βουλευτές, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Φορολογουμένων Καρλ-Χάιντς Ντέκε, δείχνοντάς μας εμμέσως πλην σαφώς την έξοδο από το ευρώ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Osnabruecker Zeitung», ο Ντέκε υποστηρίζει ότι στην ψηφοφορία της 27ης Φεβρουαρίου, οι βουλευτές πρέπει να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο γιατί με το νέο πακέτο χαμένοι είναι για άλλη μια φορά οι Γερμανοί φορολογούμενοι.

Ο Ντέκε υποστηρίζει παράλληλα ότι η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην αναδιάρθρωση του χρέους θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, οι φορολογούμενοι της Γερμανίας ανέλαβαν να εγγυηθούν 320 δισεκατομμύρια ευρώ, γεγονός, το οποίο, όπως λέει, είναι «απαράδεκτο».

Τέλος, ο Ντέκε προσθέτει ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν θα πρέπει πλέον να θεωρείται ταμπού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ