Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για Λαμία-Ατρόμητο, πρωτιά η Ξάνθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για Λαμία-Ατρόμητο, πρωτιά η Ξάνθη [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε η Λαμία, ενώ η Ξάνθη έκανε το 3Χ3.

Με γκολ των Ακόστα (55') και Καραγιάννη (59'), η Λαμία πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ επικρατώντας με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και σφράγισε το εισιτήριο της για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ξάνθη κέρδισε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 τον Πανσερραϊκό και πήρε τη πρόκριση κατακτώντας παράλληλα και τη πρώτη θέση στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Με φόρα από τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος που τους έχουν φέρει στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκαν με τον Κάστρο στο 32’. Αφού διαχειρίστηκαν λοιπόν στη συνέχεια το παιχνίδι, το καθάρισαν οριστικά με πέναλτι που κέρδισε (σε χέρι του Καπτέλι) και εκτέλεσε ο ίδιος ο Ορφανίδης στο 60’. Το μόνο που κατάφεραν από ‘κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με ωραίο σουτ του Ζυνγκερίδη, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό τους.

Με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα που πέτυχε δύο γκολ (τα άλλα οι Μάντσον και Μενσά) ο Ατρόμητος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 επί της Σπάρτης και προκρίθηκε στην Γ' φάση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία Ξάνθη Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ