Οδηγούσε για 10 χλμ στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητοδρόμου και... σώθηκε! - iefimerida.gr

Οδηγούσε για 10 χλμ στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητοδρόμου και... σώθηκε!

Οδηγούσε για 10 χλμ στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητοδρόμου και... σώθηκε!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αντίθετο ρεύμα, για περίπου 10 χιλιόμετρα, οδηγούσε 80χρονος, σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας της Μελβούρνης και κατάφερε να βγει σώος και αβλαβής, χωρίς να προκαλέσει ούτε ένα ατύχημα!

Η διεύθυνση του αυτοκινητοδρόμου διαπίστωσε το γεγονός μέσω των καμερών. Συγκεκριμένα εντόπισε ένα αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ρυμουλκούσε ένα τροχόσπιτο, να κινείται αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η αντίδραση των υπευθύνων ευτυχώς ήταν άμεση, αφού με τον εντοπισμό... του εισβολέα, άλλαξαν αμέσως τη σήμανση, έθεσαν εκτός κυκλοφορίας τη λωρίδα που οδηγούσε ο παππούς και μείωσε και το όριο ταχύτητας για τα διερχόμενα οχήματα στα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και κατάφερε να σταματήσει τον 80χρονο, αφού όμως είχε καταφέρει να γράψει στο κοντέρ του...10 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου με την πιο κυκλοφοριακή ροή στη Μελβούρνη!

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 80χρονος δεν κατάλαβε ότι βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα και θεωρεί ότι πρόκειται για «θαύμα» που δεν υπήρξε ατύχημα.

Εκτός από τις κατηγορίες που θα του χρεωθούν για διάφορες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η αστυνομία θα ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία να εξετάσει αν ο 80χρονος είναι σε θέση να οδηγεί στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ