Η συγγνώμη του Τέβες - iefimerida.gr

Η συγγνώμη του Τέβες

Κάρλος Τέβες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κάρλος Τέβες με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσε στην Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως θέλει να επικεντρωθεί πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πολιτών».

«Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη προς όλους αυτούς που έχω απογοητεύσει και σε αυτούς που οι πράξεις μου έχουν προκαλέσει πρόβλημα. Θέλω να επικεντρωθώ στο να παίζω ποδόσφαιρο για την Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε στην δήλωσή του ο Αργεντινός επιθετικός, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Ο 28χρονος άσος είχε αρνηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να κάνει προθέρμανση στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ και από τότε βρίσκεται σε κόντρα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την διοίκηση της Σίτι. Ο Τέβες επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία από την Αργεντινή όπου βρισκόταν από το Νοέμβριο, χωρίς άδεια από την ομάδα και τώρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ