Η κομμένη σκηνή από τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ -Οι γκριμάτσες και τα νάζια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κομμένη σκηνή από τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ -Οι γκριμάτσες και τα νάζια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κομμένο βίντεο από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, με το ζευγάρι να γελάει και να κάνει γκριμάτσες, δείχνοντας έτσι και την πιο χαλαρή του πλευρά.

Δυστυχώς στο παρακάτω βιντεάκι δεν είναι ανοιχτά τα μικρόφωνα, αλλά οι εκφράσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τα λένε όλα. Με τους δυο τους να έχουν σκάσει στα γέλια, η Μέγκαν φαίνεται να κάνει νάζια στον γαλαζοαίματο, ενώ μετά κάνουν τις ίδιες κινήσεις, τις οποίες δεν μπορούμε ακριβώς να καταλάβουμε.

Η κομμένη σκηνή από τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ -Οι γκριμάτσες και τα νάζια [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Έχοντας εκείνη τα μάτια μόνο στραμμένα πάνω του, παρ' όλο που ο Χάρι προσπαθεί να δείξει σοβαρός και να απαντήσει στη δημοσιογράφο, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ που συνεχίζει να χαμογελά τον παρασέρνει λίγο έτσι ώστε να γίνει πιο εκφραστικός.

Η κομμένη σκηνή από τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ -Οι γκριμάτσες και τα νάζια [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την άνοιξη του 2018, ενώ στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη, που κράτησε 21 ολόκληρα λεπτά, μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν, πώς έγινε η πρόταση γάμου, για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη βασίλισσα Ελισάβετ και το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ